Πέμπτη 4 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΥΛΚΕΡ 65-74
Ονειρο το Παρίσι...

Με τον Μακ Ντάνιελ να παλεύει μόνος του και τον τραυματία Ζντοβτς απελπιστικά άστοχο, ο γηραιός υποτάχτηκε φυσιολογικά στους Τούρκους

Απατηλό αποδείχτηκε για τον Ηρακλή το όνειρο της ευρωπαϊκής διάκρισης. Η ήττα από την Ούλκερ στο Ιβανώφειο με 65 - 74, ήταν καθοριστική. Με δύο νίκες σε επτά παιχνίδια ο γηραιός κατέβηκε από το τρένο που οδηγεί στο Παρίσι, στα μισά της διαδρομής. Στην πραγματικότητα αυτές ήταν οι δυνατότητές του. Με πέντε παίκτες, κι αυτούς όχι πρώτης διαλογής, είσαι αιθεροβάμων αν πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Από την άποψη αυτή η επίθεση των οπαδών σε παίκτες του Ηρακλή και τα επεισόδια στην εξέδρα ήταν άνευ λόγου και αξίας και δεν έδειχναν παρά μόνο εκνευρισμό και ανευθυνότητα.

Οι παίκτες του Ηρακλή έσπασαν τα καλάθια. Ακόμα κι ο Ζντοβτς με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα, δεν έβρισκε χτες ούτε στεφάνι. Αξίζει πάντως το χειροκρότημα γιατί αν και τραυματίας, έδωσε τη μάχη του. Το ίδιο ισχύει και για τον Κακιούση που το τελευταίο διάστημα δείχνει καταβεβλημένος σωματικά. Ο Μακ Ντάνιελ προσπάθησε μόνος του να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν είχε βοήθεια από τους ψηλούς. Παπαχρόνης και Μπρούγος, απέναντι στον Σάκλεφορντ έδειχναν παίκτες μικρότερης κατηγορίας. Ο Αμερικανός με 28 πόντους και 18 ριμπάουντ πήρε προσωπικά την υπόθεση παίζοντας και για τον συμπατριώτη του Ουίλιαμς που έμεινε στην Κωνσταντινούπολη λόγω τραυματισμού. Η Ούλκερ διατήρησε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ, προηγήθηκε 33 - 32 στο ημίχρονο, 53 - 44 στο 30 και σε καμιά στιγμή δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να αλλάξει το ρυθμό του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χωλόπουλος, Κακιούσης 8, Μακ Ντάνιελ 24, Αγγέλου, Παπαχρόνης 11, Κουντουράκης 9, Μωραϊτης, Ζντοβτς 10 (1), Μπρούγος 4.

ΟΥΛΚΕΡ: Τουνάι, Ενέ 10 (1), Τεκινάλ 5, Ερντενάι 6, Ερμπόι 2, Απαϊντίν 7, Σάκλεφορντ 28, Γιλντιρίμ 16 (2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ