Πέμπτη 4 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΦΗ - ΑΡΗΣ 1-0
Κόλλησαν στη λάσπη

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ βγήκε νικητής από τη λασπομαχία με τον Αρη, χάρη σ ένα πλασέ του Πέτραγκ Μίτιτς στο 15, ύστερα από ωραία πάσα του Μούτα. Ετσι οι Κρητικοί απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς του Χαριλάου.

Μπορεί το 1-0 να είναι μικρό και ρευστό αποτέλεσμα, όμως ταυτόχρονα είναι αρκετά πονηρό, αφού οι "κιτρινόμαυροι" της Θεσσαλονίκης είναι πλέον αναγκασμένοι να επιδιώξουν το γκολ προσέχοντας ταυτόχρονα τα νώτα τους.

Η συνεχής όσο και δυνατή βροχή που έπεφτε στο Ηράκλειο δεν επέτρεψε στους δύο αντιπάλους να αποδώσουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οση διάθεση και αν υπήρχε από τους παίχτες, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει την ισοπαλία, αν δυο λεπτά μετά το γκολ του ΟΦΗ ο Μιλόγεβιτς σε τετ α τετ κατάφερνε να νικήσει τον Χανιωτάκη. Από την πλευρά του ο γηπεδούχος τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και βέβαια τις ελπίδες του, όμως ο Φραντζέσκος την κλότσησε.

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Κωνσταντινίδης (74 Σαμαράς), Κιάσσος, Παπαδόπουλος, Σκέντζος, Πατεμτζής, Πραζένιτσα, Μούτας, Μαχλάς, Φραντζέσκος, Μίτιτς (86 Κοζανίδης).

ΑΡΗΣ: Καρκαμάνης, Μητσόπουλος, Λουμπούτης, Κωφίδης, Στρατηλάτης, Λεκμπέλο, Δημητριάδης, Μιλόγεβιτς, Τζάτζος (66 Ιβάν), Τουντζιάρης, Λόντσαρ (87 Ζαχόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ