Παρασκευή 5 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστικός Γενάρης

Με νέες ενδιαφέρουσες εικαστικές εκθέσεις, υποδέχτηκαν την καινούρια χρονιά, οι αίθουσες τέχνης της Αθήνας.

  • Εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στην αίθουσα "Αέναον" (Αντερσεν 18, Κατεχάκη) έκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Σκλαβούνου.Τίτλος της: "Ζωγραφική φύση".Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη. Στα παρουσιαζόμενα έργα του, χρησιμοποιεί χρώματα, βερνίκια και υλικά προετοιμασίας που κατασκευάζει ο ίδιος, χρησιμοποιώντας φυσικές και ορυκτές ύλες. Η έκθεση περιλαμβάνει 29 έργα (τοπία), δημιουργίες των τελευταίων τριών χρόνων.
  • Στην αίθουσα τέχνης "Κρεωνίδης" (Κανάρη 24) εγκαινιάζεται στις 11 του Γενάρη έκθεση έργων του Σταμάτη Πλουμιστού.Ο καλλιτέχνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και φοίτησε στην ΑΣΚΤ στο εργαστήρι του Γ. Λάππα.Από το 1990 δουλεύει με το γυαλί. Η έκθεσή του θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του Γενάρη.
  • Στις 9 του Γενάρη εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης "Espace Κρεωνίδης" (Ξάνθου 2 και Αναγνωστοπούλου) έκθεση έργων ζωγραφικής της Μαρίνας Βασίλογλου.Σχεδόν σε όλα τα έργα της καλλιτέχνιδας δεσπόζει ως κεντρικό στοιχείο η θάλασσα, ακόμα και σε όσα η παρουσία της ανθρώπινης φιγούρας είναι έντονη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 29 του Γενάρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ