Τρίτη 9 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
Εκδίκηση από τον Αρη

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε 3 - 2 στο ντέρμπι την Ορεστιάδα

Οι υποστηρικτές της ρήσης "η ιστορία επαναλαμβάνεται" επιβεβαιώθηκαν απόλυτα στον πιο συναρπαστικό αγώνα της 13ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία του βόλεϊ ανδρών.

Στο Αλεξάνδρειο πήρε ρεβάνς για την ήττα του στην Ορεστιάδα από την τοπική ομάδα με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο σκορ. Παρ' ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2 - 1, τα πολλά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να "γυρίσουν" το παιχνίδι και να κατακτήσουν τελικά τη νίκη στο ταϊ μπρέικ με 3 - 2.

Στους υπόλοιπους αγώνες τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα αφού επικράτησαν τα φαβορί. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα στη Νάουσα τον Ζαφειράκη και ο Ολυμπιακός τον Μίλωνα. Ο Κτησιφώντας παραχώρησε στα Γιάννενα ένα σετ αλλά όχι και τη νίκη, ενώ ο Ηρακλής επικράτησε στην Αλεξανδρούπολη του Εθνικού.

Ο ΠΑΟΚ τέλος γνώρισε νέα ήττα στην έδρα του, από τον Εσπερο αυτή τη φορά και τώρα αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού πολύ κοντά του.

Τα πλήρη αποτελέσματα είναι: Αρης - Ορεστιάδα 3 - 2, Ζαφειράκης - Παναθηναϊκός 0 - 3, Ολυμπιακός - Μίλωνας 3 - 0, Κτησιφώντας - Γιάννενα 3 - 1, Εθνικός Αλεξ. - Ηρακλής 1 - 3, ΠΑΟΚ - Εσπερος 1 - 3.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Παναθηναϊκός με 24, ενώ Ολυμπιακός και Αρης έχουν 23 βαθμούς. Ακολουθούν: Ορεστιάδα, Κτησιφώντας 22, Ηρακλής 21, Εθνικός Αλεξ., Εσπερος 18, Μίλωνας 17, ΠΑΟΚ, Γιάννενα 16, Ζαφειράκης 13.

Στη μάχη η Ορεστιάδα

Η ακριτική ομάδα μπαίνει σήμερα στη μάχη της Ευρώπης. Για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας οι πράσινοι του Ζόραν Γκάετς υποδέχονται την Καστέλο Ντε Μανία της Πορτογαλίας στον πρώτο αγώνα του θεσμού που θα καλυφθεί από την ΕΤ-1 στις 6.15μμ.

Αναφερόμενος στο ματς ο Σέρβος τεχνικός είπε: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και νομίζω ότι θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ