Τρίτη 9 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σχέσεις στοργής Μπάγεβιτς - Αλεξανδρή

Το ρόλο του συνηγόρου υποδύθηκε για μια ακόμα φορά στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μπάγεβιτς, αναφορικά με το Θέμα Αλεξανδρή. Αφού διευκρίνισε ότι δεν του αρέσει να επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλων ομάδων, προχώρησε στην κατάθεση κάποιων απόψεων με σκοπό να καταλάβει ο κόσμος, όπως είπε.

"Δεν πιστεύω ότι ο Αλέκος μένει έξω λόγω των δηλώσεών του για μένα. Κάτι άλλο πρέπει να είναι. Ηρθε από τη Βέροια έπαιξε σε ΑΕΚ και Εθνική. Αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ. Πρέπει τις δηλώσεις του να τις ερμηνεύουν με σωστό τρόπο". Οι τελευταίες φράσεις του Μπάγεβιτς ουσιαστικά δικαιολογούν τα λεγόμενα Αλεξανδρή. Μέσα από την αναφορά στην πορεία του παίχτη ο ελληνοποιημένος τεχνικός αναδεικνύει μια άλλη πτυχή των δηλώσεων. Την πρόθεση αναγνώρισης από το διεθνή μεσοεπιθετικό ότι η ΑΕΚ και ο Μπάγεβιτς αποτέλεσαν εφαλτήριο στην καριέρα του. Παρ' όλα αυτά, πρόσθεσε ότι θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να παρεξηγηθούν.

Οι κουβέντες του Μπάγεβιτς προκάλεσαν την εύλογη ερώτηση των δημοσιογράφων τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο παίχτης μείνει ελεύθερος. "Μη με ρωτάτε τι θα γίνει. Τώρα είναι παίχτης του Ολυμπιακού", απάντησε... Κατά τα άλλα ο "κιτρινόμαυρος" τεχνικός επανέλαβε ουσιαστικά όσα είπε για τον αγώνα με την Ξάνθη, αμέσως μετά τη λήξη του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ