Τρίτη 9 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ντέρμπι αιωνίων

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Τρεις μέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα στις 18 Φλεβάρη, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ενας από τους δύο θα είναι αναγκαστικά απών από το φάιναλ φορ της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στις 23 και 24 Μάρτη στην Πάτρα. Τα εισιτήρια θα μοιραστούν ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ο αγώνας είναι νοκ άουτ, αλλά οι πράσινοι έχουν το αβαντάζ της έδρας. Μετά το αναπάντεχο ραντεβού, οι "ερυθρόλευκοι" ίσως υποχρεωθούν σε αντικατάσταση του Μπέρι που δε θα είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

Στους άλλους αγώνες της προημιτελικής φάσης, Ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τη Λάρισα, η ΑΕΚ το Σπόρτιγκ και ο Μακεδονικός που αγωνίζεται στη Β Εθνική κατηγορία τον Απόλλωνα Πάτρας, που έχει κάθε λόγω να είναι παρών στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στην πόλη του.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 Φλεβάρη, ενώ Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ, λόγω κοινής έδρας, θα αγωνιστούν μία μέρα νωρίτερα ή αργότερα.

Χτες έγινε και η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου γυναικών. Θα παίξουν: Θρίαμβος - Παγκράτι, Αστέρας Εξ. - ΜΕΝΤ, Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ και Ηρακλής - Κομοτηνή. Οι αγώνες θα γίνουν στις 31 Γενάρη, οι ημιτελικοί στις 24 Φλεβάρη και ο τελικός στις 11 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ