Τετάρτη 17 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Αγωνία για Αρη

Παίζει την πρόκριση στους "8" του Συνομοσπονδίας με την Ντονάουκραφτ. Παίζουν εντός έδρας ΠΑΟ και Ολυμπιακός. Τέσσερα παιχνίδια στις γυναίκες

Η μάχη του Αρη στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας για πρόκριση στους "8" κλέβει την παράσταση σήμερα στα ευρωπαϊκά ραντεβού του ελληνικού βόλεϊ. Συνολικά επτά ελληνικές ομάδες αγωνίζονται σήμερα στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Αρης στις 7.30μμ στη Μίκρα υποδέχεται την αυστριακή Ντονάουκραφτ, από την οποία είχε χάσει πριν μια βδομάδα με 3 - 1 έχοντας πάρει 38 π. έναντι 51 π. της αντιπάλου του. Για το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα αγωνιά και η Ορεστιάδα, που περιμένει το νικητή στους "8". Πάντως, οι ακρίτες ψηφίζουν Ντονάουκραφτ.

Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών των ανδρών ο ΠΑΟ υποδέχεται τη γερμανική Νταχάου σ' ένα από τα καθοριστικότερα παιχνίδια για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Η Νταχάου στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Χαποέλ Χαακίμ με 3 - 2 και θεωρείται από τα αουτσάιντερ για την πρόκριση. Ο ΠΑΟ, που θα αγωνιστεί χωρίς τους ξένους του Φιλίποφ και Τόνεφ λόγω της γκάφας των παραγόντων του να μην τους δηλώσουν στην πρεμιέρα, είχε κερδίσει εκτός έδρας τη δανέζικη Χόλτε με 3 - 1. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 9μμ στο κλειστό της Λεωφόρου και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το ΣΚΑΪ στις 9.45μμ.

Στο Κυπελλούχων ο Ολυμπιακός παίζει στη Ν. Σμύρνη με τη βελγική Τόρχουτ, που στην πρεμιέρα είχε χάσει δύσκολα από την Εζατσίμπασι στην Τουρκία με 2 - 3. Οι "ερυθρόλευκοι" στην πρεμιέρα είχαν κερδίσει την Ντούγκλα με 3 - 1 εκτός έδρας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3.30μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΣΚΑΪ.

Οι γυναίκες.

Στις έδρες τους αγωνίζονται όλες οι γυναικείες ελληνικές ομάδες, αλλά μόνο ο ΠΑΟ έχει ελπίδες. Πιο συγκεκριμένα, τα Βριλήσσια αντιμετωπίζουν στις 4.30μμ στο Χαλάνδρι την ολλανδική Αμστελβεεν.

Στο Κυπελλούχων ο ΠΑΟ μετά την εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας υποδέχεται σήμερα στις 6.30μμ τη ρουμανική Τουργκοβίστε.

Στο Συνομοσπονδίας Φιλαθλητικός και Ιωνικός ΝΦ δίνουν τυπικές ρεβάνς στις έδρες τους μετά από τις βαριές ήττες στα πρώτα παιχνίδια. Ο Φιλαθλητικός υποδέχεται στις 6μμ στο Κιλκίς τη γαλλική Βιλεμπόν, από την οποία έχασε με 3 - 0. Τέλος, ο Ιωνικός ΝΦ παίζει στο γήπεδό του στις 7.30μμ με την τουρκική Μπεσίκτας, από την οποία είχε ηττηθεί με 3 - 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ