Σάββατο 20 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Και ψηφοδέλτια από τον έφορο;

Η ΔΑΣ φοροτεχνικών Τρίπολης καταγγέλλει ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ

Η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών Τρίπολης",καταγγέλλει τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ για τη μη "τήρηση στοιχειωδών κανόνων συνδικαλιστικής δεοντολογίας", αφού κατά τη διάρκεια των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, "έστησαν" την κάλπη δίπλα στο γραφείο του εφόρου, χωρίς παραβάν και καλούσαν τους εργαζόμενους να ψηφίσουν!

Σε ανακοίνωση της ΔΑΣ φοροτεχνικών Τρίπολης τονίζεται: "Φαίνεται ότι οι δύο παρατάξεις ζήλεψαν τα συναινετικά σενάρια που διαμορφώνονται στο πολιτικό επίπεδο, αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα. Σε άλλους χώρους κατεβαίνουν σε κοινά ψηφοδέλτια και πριμοδοτούν ο ένας τον άλλον. Εδώ πραγματοποίησαν εκλογές χωρίς καμία τήρηση της δεοντολογίας. Τους προτείνουμε την άλλη φορά οι εργαζόμενοι να περνούν πρώτα από τον έφορο να τους δίνει ψηφοδέλτιο και μετά να ψηφίζουν".

Τέλος, η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους να "καταδικάσουν τέτοιες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες εποχές και μαζικά να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική, να αλλάξουν τους συσχετισμούς και να βαδίσουν το δοκιμασμένο δρόμο του αγώνα που είναι ο μόνος δρόμος για κάτι καλύτερο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ