Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεθοδεύσεις Τριβέλλα

Δριμύ "κατηγορώ" της ΠΕΚ για τις εκλογές

Δριμύτατη ανακοίνωση κατά της πλειοψηφίας και του προέδρου της ΕΠΟ, Κ. Τριβέλλα προσωπικά, εξέδωσε χτες η Ποδοσφαιρική Ενωτική Κίνηση (ΠΕΚ). Αιτία η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, που βρίσκεται στον... αέρα. Οπως καταγγέλλουν, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, παραβιάζοντας κάθε έννοια νόμου και κανονισμού, "αλαζονικά δηλώνει, "εκλογές θα κάνω όποτε θέλω εγώ"", ενώ η ΠΕΚ υποστηρίζει ότι οι αρχαιρεσίες πρέπει με βάση το καταστατικό να διεξαχθούν τον Ιούλη.

Καταλήγοντας η κίνηση προειδοποιεί "ότι "έχουν γνώση οι φύλακες" και οι αυταρχικές μεθοδεύσεις του παρελθόντος δε θα περάσουν αυτή τη φορά. Η ΠΕΚ είναι πανέτοιμη για τη διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων των Ενώσεων της ΕΠΟ και τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 1997".

Με την ΠΕΚ συμφώνησε και η ΕΠΑΕ. Στη χτεσινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στο ΔΣ της ΕΠΟ εκλογές "όπως προβλέπεται από το καταστατικό, 1 - 15 Ιουλίου, γιατί δεν αρμόζει στη δημόσια εικόνα του ποδοσφαίρου η προσφυγή σε διαδικασίες που θα εκθέσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ