Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ
Ξαναφοράνε σκουφάκια

Ξαναπιάνουν δουλιά από σήμερα οι πολίστες της Εθνικής ομάδας, αφού οι υποχρεώσεις ενόψει των Μεσογειακών και του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Σεβίλλης δεν επιτρέπουν και πολλές μέρες ξεκούρασης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κούλης Ιωσηφίδης είχε δώσει ρεπό στους διεθνείς μας μόλις δυο εικοσιτετράωρα και έτσι από σήμερα ξαναβουτάνε στα νερά της πισίνας.

Στη συνάντηση της Εθνικής μας θα μετέχουν 20 πολίστες καθώς εκτός από αυτούς που έλαβαν μέρος στο 10ο ΦΙΝΑ ΚΑΠ θα προστεθούν και αυτοί που είχαν αρχικά κληθεί από τον Κούλη Ιωσηφίδη στις αρχές Απρίλη. Ετσι στην παρέα των ασημένιων κυπελλούχων του κόσμου θα μετέχουν από σήμερα οι Χατζηθεοδώρου, Κουτσογιάννης, Βιζυράκης, Φαναριόγλου, Βλοντάκης, Βλάχος, Δεληγιάννης.

Η πρώτη συνάντηση των διεθνών μας θα γίνει στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά.

Εξαλλου συνεχώς καταφτάνουν στα γραφεία της ΕΚΟΦ συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής στο 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεταξύ άλλων συγχαρητήρια στην Κολυμβητική Ομοσπονδία απέστειλαν ο πρόεδρος της ΠΑΚ και του ΤΑΚ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης και η Ομοσπονδία Μπάσκετ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ