Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Κιτρινόμαυρος" ο Κατσαβός

Ζήτημα χρόνου είναι από χτες η επισημοποίηση της μετεγγραφής του Ευριπίδη Κατσαβού στην ΑΕΚ. Ομόφωνα (6 - 0) η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή των "κιτρινόμαυρων" κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ως γνωστόν ο αθλητικός δικαστής Γ. Παπαϊωάννου είχε απαγορεύσει στην αθηναϊκή ΠΑΕ ν' αποκτήσει τον παίχτη, θεωρώντας ότι διαπραγματεύτηκε μαζί του σε μη επιτρεπόμενο χρόνο.

Ομως τελεσίδικα όπως αποφάνθηκε η επιτροπή της Ομοσπονδίας αποδείχτηκαν επαφές Βέροιας - ΑΕΚ, άρα ήταν σε γνώση της το θέμα. Αντίθετα δεν τεκμηριώθηκε πως ο δικέφαλος και ο παίχτης διαπραγματεύτηκαν πριν τις 2 Ιανουαρίου, ούτε ότι η μακεδονική ομάδα διαφώνησε να δηλωθεί ο Κατσαβός από την ΑΕΚ στην ΟΥΕΦΑ.

Το τυπικό μέρος της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί στις 18/6. Η αρμόδια επιτροπή εξετάζει την απόφαση της Βέροιας να διακόψει το συμβόλαιο του παίχτη (λήγει στις 30 του μήνα). Αφού όμως δεν υπάρχει κατηγορία φυσικά δε στοιχειοθετείται και διακοπή. Στην ΑΕΚ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, δε θέλησαν όμως να πουν τίποτα παραπάνω.

Αντίθετα διαψεύδουν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βασ. Ανδρεάδη που έμεινε ελεύθερος από τον Εδεσσαϊκό. Από την πλευρά του ο 26χρονος επιθετικός δήλωσε πως σήμερα έχει ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Ν. Στράτο...

Αναφορικά με το φλέγον θέμα της αγοραπωλησίας, η θολούρα παραμένει. Ο Μ. Τροχανάς έφυγε χτες για την Ολλανδία, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον σκοπό της νέας επαφής με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Εν τω μεταξύ στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" συνεχίζεται η αγωνία και η σύγχυση. Αλλοι υποστηρίζουν πως όλα είναι "παραμύθια του Τροχανά" και άλλοι ότι ως το τέλος του μήνα θα 'χει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ