Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Μικρή εκπροσώπηση

Μαγγανάς, Πόποτας και Σαρακατσάνη στη Σεβίλλη

Με δυο κολυμβητές και μια κολυμβήτρια θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Σεβίλλης, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο.

Ο Δημήτρης Μαγγανάς και ο Γιώργος Πόποτας μαζί με την Κάτια Σαρακατσάνη θα επωμιστούν το βάρος της εκπροσώπησης των εθνικών χρωμάτων, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στους αγώνες.

Ο κορυφαίος Ελληνας κολυμβητής για το 1996, Δημήτρης Μαγγανάς, συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες της χώρας μας για διάκριση καθώς όπως έχει δείξει από τις εμφανίσεις του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ας σημειωθεί ότι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μικρής πισίνας στο Ροστόκ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο 400μ ελεύθερο.

Οσον αφορά τον Γιώργο Πόποτα, ο νεαρός ταλαντούχος κολυμβητής αποτελεί τη μελλοντική ελπίδα της χώρας μας για διακρίσεις, αφού έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Ο νεαρός κολυμβητής πλησίασε όσο κανένας άλλος τα ρεκόρ του Στίβενσον στα 200μ πεταλούδα (2.01.90) σημειώνοντας επίδοση 2.01.85 και στα 100 πεταλούδα (55.71) σημειώνοντας χρόνο 55.46.

Με δυο συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 1993 και το 1995, η Κάτια Σαρακατσάνη θα προσπαθήσει φέτος για την τρίτη και καλύτερη. Στο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200 μεικτή και 400 μεικτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ