Τρίτη 10 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν

Τις εργασίες της συνάντησης συντόνιζε ο Ο. Τσουκόπουλος,πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας, και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι συνδέσμων, εκτός της Αθήνας και του Πειραιά, από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Τρίκαλα και την Κεφαλονιά.

Συμμετείχαν φορείς και σωματεία: από τη ΓΣΕΕ, η Ζωή Σώκου,Ομοσπονδία Φαρμάκου, ο πρόεδρος Μπότσης Παναγιώτης,"Πανεπιστημονική Γιατρών", Μ. Αλειφεροπούλου - Χαλβατζή,Αδέσμευτή Κίνηση Γυναικών, Μ. Καλουδάκη,Κέντρο Ερευνών Γυναικείων Θεμάτων, Γ. Χούλια,και επίσης από τον Παναφρικανικό Σύνδεσμο Ελλάδας, ο Γκ. Νσόφοζ,από το ΚΜΕ, ο Γ. Μαγγανάς,από την ΠΕΑΕΑ, ο Ν. Κεπέσης,ΕΕΔΥΕ, Θ. Παφίλης,ΠΕΔΥΕ, Σπ. Σερμακέσης,ΕΕΔΑΑ, Χαρά Μαρούλη.Από τα κόμματα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι, από το ΚΚΕ, ο Η. Λέγγερης,από το ΔΗΚΚΙ, ο Π. Μαντάς και από την ΑΚΟΑ, ο Στ. Κοιλάκος.

  • Την Κυριακή το πρωί στο Συνδικάτο Οικοδόμων πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ΔΣ με τους εκπροσώπους του Κουβανικού Ινστιτούτου Φιλίας των Λαών και έγινε προγραμματισμός της δράσης των Συνδέσμων Φιλίας στην Ελλάδα για το επόμενο διάστημα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ