Τρίτη 10 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οχι άλλη "Αριστερά"!!!

ΛΟΙΠΟΝ,για να τελειώνει επιτέλους αυτή η κωμωδία. Διάλογος γαλλικού στιλ, με τις δυνάμεις της Αριστεράς, θα γίνει μόνο όταν κληθούν ΟΛΕΣ οι δυνάμεις της Αριστεράς. Διότι άμα είναι ο Σημίτης αριστερός, ο... Εβερτ, ο Μητσοτάκης, ο Ανδριανόπουλος, ναι ναι κι ο Κ. Καραμανλής, καθώς και άλλοι πολλοί συναφών πεποιθήσεων, τι είναι;

***

Μήπως εξτρεμιστική εξωκοινοβουλευτική Αριστερά;

***

Οσο για κάτι άλλα περίεργα που ακούμε, είναι μάλλον χωρίς νόημα. Πώς γίνεται, βρε παιδιά, να "ηττηθεί η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική", να "συντριβεί η πρακτική του ΠΑΣΟΚ"... κι ο Σημίτης να μείνει αλώβητος!

***

Επίσης, πρέπει να αποσαφηνιστούν σε αριστερή κατεύθυνση και τα θέματα του διαλόγου. Τέρμα η λιτότητα λόγω Μάαστριχτ. Ζήτω η εθελοντική συμμετοχή στη στήριξη του κοινωνικού ιστού και ενοποίησης της Ευρώπης! Ετσι ντε!

***

ΜΙΑ φορά δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν, ότι η όλη ιστορία με το διάλογο της "ευρύτερης Αριστεράς", δεν είναι παρά ένα καταχθόνιο σχέδιο του προέδρου του Συνασπισμού.

***

Στόχος: Να μαζέψει κάπου τους περισσότερους πολιτικούς αρχηγούς, να καλέσουνε μετά τη ΝΔ και να γίνει επιτέλους αυτή η ρημάδα η σύσκεψη πολιτικών αρχηγών που την έχει καημό!

***

Τι να κάνουμε, που στην πολιτική δυστυχώς δεν έχει κανείς περιθώρια για πλάκες. Φαντάζεστε να έκανε το ΚΚΕ κανένα αστείο και να έλεγε "ναι, ερχόμαστε για διάλογο"; Αντε να δούμε μετά... πώς θα κατάφερνε να δραπετεύσει ο Ν. Κωνσταντόπουλος από την πλ. Κουμουνδούρου!

***

Από τη μια γωνιά θα του την είχε στήσει η Μ. Δαμανάκη, και στην άλλη θα περίμενε ο Ν. Μπίστης με τον Δ. Χατζησωκράτη. Της... "Εκσυγχρονιστικής" "Παρέμβασης" θα γινόταν!

***

ΣΗΜΕΡΑ μόνο για "Αριστερά" γράφουμε. Λογικό είναι, γιατί όπως καταλαβαίνετε, όλο για "Αριστερά" θα ακούμε. Βασική προϋπόθεση, βλέπετε, για να... πηγαίνουν τα πράγματα δεξιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ