Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μαχητικό "παρών" από τους συνταξιούχους

Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής της κυβέρνησης πραγματοποίησαν χτες οι συνταξιούχοι στο Ηράκλειο.

Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στις 10 πμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και εξέδωσαν ψήφισμα, με το οποίο καταδικάζουν την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους, τους αγρότες και τους συνταξιούχους της χώρας. Τόσο ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου, όσο και οι πρόεδροι των Ενώσεων συνταξιούχων απ' όλη την Κρήτη, κάλεσαν την κυβέρνηση ν' αναλάβει τις ευθύνες της. Αν δεν αλλάξει πολιτική, θα βρει μπροστά της - όπως τόνισαν - την οργή των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Σήμερα γίνεται η πανθεσσαλική συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Λάρισα. Επίσης η ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης αποφάσισε να οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17 Ιούνη 1997 στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας,ώρα 10 π.μ.

Οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΝΑΤ και ΤΣΑ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων των ΕΛΤΑ καλούν τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στις περιφερειακές κινητοποιήσεις, ενώ έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στη σημερινή κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 7μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ