Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Υποσχέσεις Καρνισόβας

Τα θέλει όλα, εδώ και τώρα ο Ολυμπιακός. Χτες παρουσίασε επίσημα τον Αρτούρας Καρνισόβας, σε κλίμα γενικής ευφορίας. "Εύχομαι να κατακτήσουμε τα τρία κύπελλα και φέτος, ενώ αν μπορέσουμε να κερδίσουμε και τους Σικάγο Μπουλς θα είναι θαύμα", υποστήριξε ο Σ. Κόκκαλης και έβαλε πρώτος τα γέλια εν μέσω χειροκροτημάτων. Οταν έχεις δίπλα σου τον κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα για το 1996, επιτρέπονται ακόμα και οι υπερβολές.

Ο Λιθουανός παίκτης έδειξε να γνωρίζει άριστα τις επιθυμίες των Ελλήνων φιλάθλων. "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να εκπληρώσω το στόχο μου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είμαι πεινασμένος για τον ευρωπαϊκό τίτλο και θα παίξω δυνατά", υπογράμμισε. Κάτι ανάλογο ασφαλώς θα είχε υποσχεθεί πριν δυο χρόνια και στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν ο Παναθηναϊκός το 1996 και ο Ολυμπιακός το 1997. Την τρίτη φορά ίσως να είναι πιο τυχερός, αν και θα πρέπει να περιμένει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ώστε να έχει πλήρη εικόνα για τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς προειδοποίησε πάντως ότι η επανάληψη των επιτυχιών δε θα είναι εύκολη υπόθεση. "Είναι πιο δύσκολο να συνεχίσεις να πολεμάς και πιο εύκολο να κατακτάς κύπελλα", υπογράμμισε και προχώρησε στο... ζουμί της υπόθεσης. "Η ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερα τη νέα περίοδο. Η Μπολόνια ήδη απέκτησε τον Ντανίλοβιτς, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρασίνγκ Παρί έχουν ενισχυθεί" τόνισε. Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι με την απόκτηση των Ρότζερς και Καρνισόβας, ο Ολυμπιακός διαθέτει σήμερα την κορυφαία γραμμή ψηλών στην Ευρώπη. Οσο για τον Ντ. Ρίβερς, ο Σ. Κόκκαλης αρκέστηκε να δηλώσει ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του πλέι μέικερ, ενώ ο Ντ. Ιβκοβιτς εξέφρασε την ευχή να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές μέχρι τέλος του μήνα, ώστε η ομάδα του να ξεκινήσει πλήρης την προετοιμασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ