Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ '97
Ενδιαφέρον για τα εισιτήρια

Ολοένα και αυξάνει η ζήτηση των εισιτηρίων για το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 1 - 10 Αυγούστου.

Χιλιάδες φίλοι του κλασικού αθλητισμού καθημερινά εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν από κοντά το κορυφαίο γεγονός του 1997. Ηδη έχουν προπωληθεί 20.000 πακέτα εισιτηρίων (από τα 52.000 που υπάρχουν συνολικά). Τα εισιτήρια διατίθενται από ειδικά περίπτερα που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά. Τα σημεία αυτά είναι: Πλ. Κάνιγγος, Πλ. Ομονοίας, Πλ. Κλαυθμώνος για την Αθήνα, ενώ στον Πειραιά το περίπτερο υπάρχει στην Πλ. Κοραή.

Εξάλλου μια μεγάλη μορφή του στίβου ο Ιταλός παλιός αθλητής των σπριντ Πιέτρο Μενέα εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το θέμα της διοργάνωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Η Αθήνα είναι ικανή να τα καταφέρει σε μεγάλες διοργανώσεις και πιστεύω ότι όλοι θα μιλάνε για αυτή τη διοργάνωση. Η παρουσία μου σε διοργανώσεις που έχουν γίνει σε ελληνικά στάδια με έχει κάνει να γνωρίζω την ικανότητα των Ελλήνων", τόνισε ο Ιταλός πρώην αθλητής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ