Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Εικόνα διάλυσης

Στο χείλος της καταστροφής βρίσκεται η ΑΕΚ και η πώληση της αποτελεί "μονόδρομο ζωής". Χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για τις τρέχουσες υποχρεώσεις, αφού Μ. Τροχανάς και SόΕ εκτός από την οικονομική στενότητα αντιμετωπίζουν πλέον το θέμα και αδιάφορα. Με το σταγονόμετρο δίνονται λεφτά, τα οποία δε φτάνουν ούτε για... πασατέμπο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Γ. Καλιτζάκης δεν αποτελεί ήδη παίχτη της ΑΕΚ. Ζητάει μια προκαταβολή ύψους 10 - 15 εκατ. δρχ., όμως δεν μπορούσε να δοθεί τη στιγμή που, λ.χ., δεν έχουν εξοφληθεί δόσεις συμβολαίων και αρκετοί παίχτες μπορούν να μείνουν ελεύθεροι. Πάντως αν ως την επόμενη βδομάδα δεν έχει δεχτεί πρόταση από το εξωτερικό πιθανόν να γίνει η μετεγγραφή.

Στο "καυτό" θέμα όλα θα κριθούν την επόμενη βδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή οι εκπρόσωποι της εταιρίας εκτιμητών θα παραδώσουν στους υποψήφιους αγοραστές την έκθεση βιωσιμότητας. Απ' αυτή θα κριθούν πολλά. Αντίθετα με τη γενική εικόνα, κάποια στελέχη της ΠΑΕ δηλώνουν αισιόδοξα.

"Από λίγα πράγματα που μου είπαν κατάλαβα πως θα είναι θετική", ανέφερε ένα απ' αυτά στο "Ρ" και πρόσθεσε: "Προχωρούν σε κάποιες κινήσεις όπως εξέταση νομικών πτυχών κλπ., που με κάνουν να πιστεύω ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Εκτιμώ ότι ως το τέλος της άλλης βδομάδας θα μάθουμε τα ευχάριστα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ