Παρασκευή 13 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβαλικές "νότες"

Με ποικίλες και πολύμορφες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλίες, συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κρυσταλλείων στην Πεντέλη. Στο μαγευτικό Πύργο της Πλακεντίας, την Τρίτη (9μμ), θα μας κρατήσουν συντροφιά ο Γιώργος Ανδρέου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.Θα μας γεμίσουν τη βραδιά με τραγούδια της νέας ελληνικής σκηνής, με κλασικά λαϊκά και έντεχνα τραγούδια μεγάλων συνθετών μας.

  • Με το θίασο "Κωμός", ξεκινούν τη δεύτερη δεκαετία τους, οι εκδηλώσεις του Δήμου Υμηττού "Συναντήσεις στη σκιά των βράχων".Σήμερα στο θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη",ο θίασος "Κωμός" παρουσιάζει τους αριστοφανικούς "Σφήκες".Μετάφραση - διασκευή Λεωνίδας Ζενάκος,σκηνοθεσία Βασίλης Βαφέας,μουσική Μιχάλης Χριστοδουλίδης,σκηνικά - κοστούμια Αντώνης Κυριακούλης,χορογραφίες Σοφία Σπυράτου.Πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς.Τη Δευτέρα, φιλοξενείται συναυλία της Αλκηστης Πρωτοψάλτη.Θα παρουσιάσει ένα τρίωρο μουσικό υπερθέαμα, που βασίζεται σε μία ιδέα της Λίνας Νικολακοπούλου,η οποία έχει κάνει και την επιλογή των τραγουδιών μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη.Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Βουτσινά και τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη.
  • Το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών,πραγματοποιεί αύριο και την Κυριακή (8μ.μ.) ο Δήμος Αργυρούπολης. Αύριο παρουσιάζονται τα χορευτικά συγκροτήματα των δήμων: Αργυρούπολης, Κερατσινίου, Πεύκης, Γαλατσίου, Αγ. Αναργύρων, Ασπροπύργου, Ν. Χαλκηδόνας.Την Κυριακή φιλοξενούνται τα χορευτικά συγκροτήματα των δήμων: Δάφνης, Αλίμου, Ανω Λιοσίων, Καλλιθέας, Ν. Ιωνίας, Ελληνικού και Αργυρούπολης.Τα χορευτικά συγκροτήματα συνοδεύουν οι μουσικοί: Γιώργος Κοτσίνης (κλαρίνο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Κώστας Σιδέρης (λαούτο), Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Δημήτρης Κοφτερός (σαντούρι). Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό πέτρινο θέατρο (Μιλήτου και Κορίνθου). Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ