Πέμπτη 26 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΩΣΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ 65 - 55
Δεν έπεισαν οι Ρώσοι

Με αρκετές αδυναμίες ο σημερινός αντίπαλος της Εθνικής

Νίκησε μεν, δεν ενθουσίασε δε. Η ομάδα του Σεργκέι Μπέλοφ δεν έπεισε ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Ούτε καν για την πρώτη θέση του ομίλου. Η επικράτηση επί της Βοσνίας με 65 - 55, έφερε στην επιφάνεια πολλά προβλήματα. Για πρώτη φορά οι Ρώσοι παρουσιάστηκαν τόσο άστοχοι και ασύνδετοι σαν ομάδα. Το νέο στο παιχνίδι τους είναι ότι πιέζουν τον αντίπαλο κάτω από τη σέντρα. Από τη στιγμή όμως που θα σπάσει το πρέσιγκ, γίνονται αυτόματα ευάλωτοι αμυντικά και ιδιαίτερα στο περιφερειακό σουτ. Ο Νόσοφ κυριάρχησε κοντά στη ρακέτα, αλλά στην επίθεση είναι σα να μην υπάρχει. Οι Βόσνιοι θα μπορούσαν να τους κάνουν ακόμα και τη ζημιά, αν διέθεταν ένα σέντερ αξιώσεων. Πλησίασαν στο 26 σε 38 - 42, αλλά δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις και βοήθεια από τον πάγκο. Από τη Ρωσία ξεχώρισαν οι Καράσεφ, Φετίσοφ και από τη Βοσνία ο Μάρκοβιτς.

Μόνο ο Μπέλοφ με τον Ερέμιν γνωρίζουν αν έκρυψαν την αλήθεια από τον Π. Γιαννάκη. Το σημερινό παιχνίδι με την Ελλάδα (19.00), έτσι κι αλλιώς είναι ο τελικός του Α' ομίλου. Η ομάδα που θα νικήσει κατακτάει αυτόματα την πρώτη θέση και συνεχίζει στην επόμενη φάση χωρίς απώλεια βαθμών. "Η Ελλάδα είναι πάντα η Ελλάδα", υπογράμμισε ο Σ. Μπέλοφ και ο Στ. Ερέμιν συμπλήρωσε: "Οταν παίζεις με ελληνική ομάδα πρέπει πάντα να την υπολογίζεις".

ΡΩΣΙΑ: Καράσεφ 22 (2), Κουντέλιν 8 (1), Κισούριν 1, Μπαμπκόφ 8, Μιχάιλοφ 11, Ζ. Πασούτιν, Φετίσοφ 9 (1), Πανόφ 4, Νόσοφ 2.

ΒΟΣΝΙΑ: Μάρκοβιτς 20 (2), Φίριτς 11 (1), Μπεγκίραγκιτς 5, Λέριτς 5, Καρλάτοβιτς, Μπούκβα 5 (1), Αβντιτς 3, Αλίχοτζιτς 6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ