Πέμπτη 26 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ '97
Στον αγώνα κατά των ναρκωτικών

Δωρεάν εισιτήρια σε μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων και σε ανθρώπους του στίβου

Δωρεάν εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου θα δοθούν στις θεραπευτικές κοινότητες, ενώ άτομα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της απεξάρτησης θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες του Πρωταθλήματος. Την απόφαση αυτή πήρε χτες η Οργανωτική Επιτροπή του Αθήνα '97, με αφορμή τη σημερινή Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Επιπλέον αποφασίστηκε να διατεθούν 2.000 εισιτήρια για τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον κλασικό αθλητισμό στην Ελλάδα. Τα εισιτήρια θα διατεθούν σε σωματειακούς προπονητές, σε σωματεία, Τοπικές Επιτροπές, σε μέλη εθνικών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σε προσωπικότητες του στίβου.

Η Μέι 6.98

Στο Τορίνο η Ιταλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του μήκους, Φιόνα Μέι, επικράτησε με 6.98, που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση. Ακολούθησαν η Λουντμίλα Γκαλκίνα με 6.80 και η Λουντμίλα Νίνοβα με 6.70 μέτρα.

Στο ίδιο μίτινγκ, ο Τζαμαϊκανός "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της Ατλάντα Τζέιμς Μπέκφορντ πρώτευσε με 8.49 μέτρα.

Στα 100 μ. η Αμερικανίδα Μάριον Τζόουνς πρώτευσε με 11.08, αφήνοντας δεύτερη την Ρωσίδα Νατάλια

Βορόνοβα (11.29).

  • Ο Αμερικανός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 400 μέτρα, Μπατς Ρέινολντς, εντυπωσίασε στο διεθνές μίτινγκ στίβου της Λουκέρνης, αφού κέρδισε με 44.45, που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Ο 33χρονος Αμερικανός πρωταθλητής, πάντως, "θυμήθηκε" αργά τον καλό εαυτό του, αφού έχει ήδη μείνει "έξω" από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ