Τετάρτη 1 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο "δολοφόνος" γυρνά στον τόπο του εγκλήματος

"Ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος"... Ο λόγος για το γνωστό πρωτοπαλίκαρο του "εκσυγχρονισμού", Θ. Τσουκάτο, ο οποίος αποφάσισε λέει να ξεκινήσει την ανασυγκρότηση του Κινήματος από τη Θεσσαλία. Για το σκοπό αυτό, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θα προεδρεύσει σε συσκέψεις των νομαρχιακών συμβουλίων στο Βόλο, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα στις 10 και 11 Γενάρη.

Σκληρό καρύδι ο "στρατηγός". Ξέχασε την "υποδοχή" που του επιφύλαξαν οι αγρότες πριν λίγες εβδομάδες και κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο ανεβαίνει πάλι στη Θεσσαλία. Ο λόγος της επίσκεψης είναι προφανής. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να οργανώσει καλύτερα τον κομματικό μηχανισμό - και όχι μόνο - στη Θεσσαλία, ώστε να τον χρησιμοποιήσει αποτελεσματικότερα για τη διάσπαση του αγώνα των αγροτών και να αποσοβήσει νέα μπλόκα.

Ματαιοπονούν. Οι αγρότες, αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει τα καυτά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, θα κατέβουν ξανά στους δρόμους του αγώνα. Η κυβέρνηση με την αντιαγροτική πολιτική της δεν τους αφήνει άλλα περιθώρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ