Παρασκευή 10 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Αντίπαλος ο Ολυμπιακός"...

Προσπάθειες αποφόρτισης του κλίματος για τον Μπάγεβιτς από ΠΑΕ, παίκτες και Ραβούση

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι των ντέρμπι έχει ήδη ξεκινήσει. Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Κυριακής, αφού το ενδιαφέρον είναι πολυσήμαντο. Βέβαια, το βαθμολογικό μέρος (δυστυχώς) βρίσκεται στη σκιά της επιστροφής του Ντ. Μπάγεβιτς, του ανθρώπου που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο λίγοι.

Η φημολογία για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν οι φίλαθλοι στην παρουσία του είναι μεγάλη και οι πληροφορίες αρνητικότατες. Για το λόγο αυτό από την επίσημη ΑΕΚ έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία αποκλιμάκωσης του φορτισμένου κλίματος.

Ενδεικτικά είναι τα λεγόμενα του Π. Ραβούση προχτές: "είναι παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακού και όχι ΑΕΚ - Μπάγεβιτς", αλλά και του Σ. Γιδόπουλου. Ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας επισήμανε πως "οι αγώνες δεν κερδίζονται με κραυγές αποδοκιμασίας αλλά με καλή απόδοση" και υπερθεμάτισε στην άποψη ότι αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός και όχι ο Μπάγεβιτς.

Σήμερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών με σκοπό να τους πείσει η συμπεριφορά τους να κινηθεί σ' αυτή την κατεύθυνση. Πληροφορίες θέλουν τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης να συμφωνούν στη διατήρηση της ηρεμίας, ώστε απερίσπαστοι να παλέψουν για τη νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Π. Ραβούσης προβληματίζεται για τον παίχτη που θα καλύψει τη δεξιά πλευρά. Ο Μπορμπόκης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό και οι εκτιμήσεις του δίνουν μόλις 20% πιθανότητες να τα καταφέρει, ενώ ο Κοπιτσής συμπλήρωσε τρεις κίτρινες. Μάλλον λοιπόν θα χρησιμοποιήσει τον Μαλαδένη. Ρευστή παραμένει και η επιστροφή του Μανωλά στην 11άδα. Ο Ντόμπος πήγε καλά με ΠΑΟΚ, Πανηλειακό και σε συνδυασμό με την πολυήμερη απουσία του Μανωλά δεν αποκλείεται ο 42χρονος τεχνικός να τον προτιμήσει.

  • Μάλλον σήμερα θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Ανταμτσιουκ στην ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ