Παρασκευή 10 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δ' ΕΘΝΙΚΗ
Νέος κύκλος καταγγελιών

Παράγοντας της Χαλκίδας κατήγγειλε στην ΕΠΟ διαιτητή για απόπειρα δωροληψίας

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για δωροδοκία ή τουλάχιστον προσπάθεια τέτοιων ενεργειών, από και για διαιτητές σε παιχνίδια της Δ Εθνικής. Χθες στο ΔΣ της ΕΠΟ σειρά είχε ν' αναφερθεί στο θέμα ο Κ. Ιωάννου, μέλους του ΔΣ στη Χαλκίδα.

Οπως είπε στα μέλη της διοργανώτριας αρχής "την περασμένη Παρασκευή ο αντιπρόεδρος του Κερατσινίου επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Επιτροπής Ορισμού Διαιτησίας Β. Μαζαράκη. Του κατήγγειλε πως μεσάζοντας ζήτησε από την ομάδα του 3 εκατ. δρχ. για τον διαιτητή Τσούτσουρα. Σε περίπτωση που αρνιόταν, τα χρήματα θα τα έπαιρνε από τη Χαλκίδα".

Τα μέλη του ΔΣ ζήτησαν από τον παράγοντα της Χαλκίδας να καταθέσει τις καταγγελίες του εγγράφως στην αρμόδια επιτροπή, η οποία ασχολείται με την υπόθεση. Στο μεταξύ στην εξεταστική επιτροπή κατέθεσε χτες ο Γ. Τζορμπατζίδης γεν. αρχηγός του Ορφέα Αλεξανδρούπολης και ο διαιτητής Σ. Βοργιάς. Αν και λεπτομέρειες από την κατάθεση του πρώτου δεν έγιναν γνωστές, σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε συγκεκριμένες περιπτώσεις παράνομων συναλλαγών.

Ο έτερος μάρτυρας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του είχε αποδώσει ο διαιτητής Γ. Σπανέας. Υποστήριξε πως όλα βασίζονται σε προσωπική εμπάθεια γιατί ο Σπανέας σε αντίθεση με τον Βοργιά δεν έγινε διεθνής. Η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά το Σάββατο.

Χτες επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Κ. Τριβέλλας, παρέδωσε στους διεθνείς διαιτητές και επόπτες τα σήματά τους. Στη σύντομη ομιλία του, μεταξύ άλλων, τους επισήμανε πως πρέπει να παίζουν εξίσου καλά με το εξωτερικό και στο εσωτερικό, γιατί η παρουσία τους έχει ιδιαίτερο βάρος.

  • Η Πειθαρχική Επιτροπή χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ, αφού για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (διακοπές, τραυματισμός επόπτη κλπ) τον τιμώρησε με 500 χιλ. δρχ. πρόστιμο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ