Παρασκευή 17 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΧΕΡΩΚΙΑ

"ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ για την εδραίωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης της φτώχειας και της ανεργίας", χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Θεωνάς τη Σύνοδο Κορυφής του Δουβλίνου, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο (σελίδα 6).

ΣΤΟ ΚΕΝΟ έπεσε η "συγνώμη" του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Κορέας, για την εσπευσμένη και χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης ψήφιση του αντεργατικού νόμου στο νοτιοκορεατικό Κοινοβούλιο. Οι απεργίες και οι μαζικές διαδηλώσεις επαναλήφτηκαν στους δρόμους της Σεούλ και άλλων πέντε πόλεων, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν οι προχτεσινές βίαιες συμπλοκές (σελίδα 8).

ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ρυθμούς οι Ισραηλινοί αδειάζουν τις εγκαταστάσεις που στέγασαν τον ισραηλινό στρατό στην πόλη της Χεβρώνας. Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια από εξτρεμιστές και των δύο πλευρών (σελίδα 9).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ διαμαρτυρίας εμποροϋπαλλήλων και ΕΒΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο σε πέντε καταστήματα του "Κωτσόβολου" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενάντια στο διευρυμένο ωράριο ως τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, που εφαρμόζει η επιχείρηση (σελίδα 12).

ΔΙΠΛΟ χτύπημα στα ασφαλιστικά ταμεία περιλαμβάνει το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για την υγεία, καθώς προβλέπει - όπως και τα παλιότερα σχέδια Πεπονή - ημερήσιο ή ενοποιημένο κλειστό νοσήλιο διαφοροποιημένο κατά κατηγορία ιατρικών υπηρεσιών ή συνολικό νοσήλιο (κλειστό) κατά διαγνωστική κατηγορία (σελίδα 18).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ