Σάββατο 25 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
Στο Πειθαρχικό η νοθεία

"Την απόφασή του να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί ταχύτατα η ηθική, η τάξη και ο νόμος που έχουν διαταραχθεί", υπογραμμίζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, που στην τελευταία συνεδρίασή του "ασχολήθηκε με όλα όσα συνέβησαν κατά τη διενέργεια των τελευταίων αρχαιρεσιών" (με τη νόθευση των εκλογικών αποτελεσμάτων που αποκαλύφθηκε).

"Το Διοικητικό Συμβούλιο αποδοκιμάζει οποιαδήποτε απαράδεκτη και προσβλητική για το σώμα των δημοσιογράφων πράξη και ενέργεια έλαβε χώρα -τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση - και εγγυάται τη διαλεύκανση της υπόθεσης σε βάθος, ανεξάρτητα από τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό. Συνεπές προς την απόφασή του αυτή - προστίθεται - το ΔΣ διαβίβασε στο καθ' ύλην αρμόδιο Α/βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενωσης όσα αποδεικτικά στοιχεία είχε στη διάθεσή του και παρέπεμψε σ' αυτό (σύμφωνα με το άρθρο 19 παραγρ. 1 του καταστατικού) την υπόθεση, προκειμένου να επιβληθούν κατά παντός υπευθύνου οι πειθαρχικές και άλλες κυρώσεις".

Ως γνωστόν, μετά από επανέλεγχο των ψηφοδελτίων, που αφορούν την εκλογή των μελών του ΔΣ στις αρχαιρεσίες της 7 και 8 Γενάρη, βρέθηκε ότι περισσότερα από 50 ψηφοδέλτια του συνδυασμού που υποστηρίχτηκε από το χώρο του Συνασπισμού παρουσιάζουν "διχρωμία" σταυρών. Στα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια που, αν και σημαδεμένα, λογαριάστηκαν αρχικά ως έγκυρα, γιατί δεν είχε εντοπιστεί το πρόβλημα, η διαλογή έγινε από την δημοσιογράφο Κούλα Θέου, η οποία ήταν ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του ΣΥΝ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ