Παρασκευή 7 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ ΦΑΪΝΑΛ - ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Πάνοπλος ο Ολυμπιακός

Ρίχνεται από σήμερα στη μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου του. Πρώτος αντίπαλος στον ημιτελικό η "ψηλή" Μπερλίν

Με τη σκέψη στην περσινή μεγάλη επιτυχία, που είχε καταφέρει να στεφθεί Κυπελλούχος Ευρώπης, ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα στη μάχη του φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν σήμερα στον πρώτο ημιτελικό τη γερμανική Μπερλίν και δηλώνουν πανέτοιμοι για να διατηρήσουν στην κατοχή τους το τρόπαιο.

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν σήμερα να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν έστω και εάν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν πανίσχυρες ομάδες, όπως η ιταλική Κούνεο.

Πάντως, επειδή όμως ο φόβος φυλάει τα έρμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ιταλός Τζιαν Πάολο Μοντάλι, με την εμπειρία που διαθέτει στις σκέψεις του δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από την Μπερλίν.

Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που απέκλεισαν τον έτερο εκπρόσωπό μας στη διοργάνωση Αρη και όπως αποδείχτηκε διαθέτουν μια ισχυρή ομάδα. Η Μπερλίν είναι ψηλή ομάδα και μαέστρο έχουν τον πολύ καλό Σέρβο πασαδόρο Τζούλιτς.

Ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες, ενώ θα αγωνιστεί και με τους τρεις ξένους του Γκαβρίλοφ, Χελντ, Στορκ. Την εξάδα θα συμπληρώσουν οι Γκιούρδας, Χριστοφιδέλης και ένας εκ των κεντρικών μπλοκέρ Τσακιρόπουλου και Θεοδωρίδη.

Δυσαρέσκεια για τη διοργάνωση

Μόνος πονοκέφαλος του Ολυμπιακού θα είναι η παρουσία ή μη των οπαδών του λόγω της ανεξήγητης επιμονής των υπευθύνων της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας" να κρατήσουν τη διοργάνωση παρά τον αποκλεισμό του Αρη. Η λειψή προβολή και η υποτυπώδης οργάνωση ενόχλησαν τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θ. Μπελιγράτη, που χτες, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Θεσ/νίκη, έριξε το καρφί του:"Θα έπρεπε να έχει γίνει μεγαλύτερη προβολή του φάιναλ - φορ". Στην "επίθεση" Μπελιγράτη απάντησαν οι παραβρισκόμενοι Θεσ/νικείς παράγοντες, ο δήμαρχος Ντ. Κοσμόπουλος και ο υπεύθυνος αθλητισμού της "Πολιτιστικής", Π. Ρασόγλου, λέγοντας ότι έγινε η καλύτερη δυνατή προβολή. Πάντως ο Ντ. Κοσμόπουλος έκανε έκκληση στους Θεσ/νικείς να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3.

Δυο ώρες όμως πιο πριν θα έχει ξεκαθαρίσει η μία θέση του τελικού, αφού διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της ιταλικής Κούνεο και της ρωσικής Μπέλκογραντ. Το παιχνίδι που ξεκινά στις 6.30 μμ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ3 μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ