Σάββατο 8 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αδικη απόφαση ΦΙΦΑ

Οριστικά στο Σαράγεβο το παιχνίδι με Βοσνία

Οριστικά στο Σαράγεβο θ αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα την αντίστοιχη της Βοσνίας (2/4) για τα προκριματικά του Μουντιάλ '98. Η αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ, όπως ενημέρωσε την ΕΠΟ, διαπίστωσε κατά την επίσκεψή της ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, προσθέτοντας ότι πήρε ρητές διαβεβαιώσεις από τους Βόσνιους αναφορικά με τις συνθήκες ασφάλειας.

Θέλοντας μάλιστα να "χρυσώσει το χάπι", επισήμανε στην ελληνική πλευρά πως στο Σαράγεβο θα διεξαχθούν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια (Δανία, Σλοβενία). Στη Συγγρού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, αφού απριόρι καταργείται το "ευ αγωνίζεσθαι" και σαφώς ευνοείται η Κροατία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Κ. Τριβέλλας, ανέφερε πως "κάναμε ό,τι μπορούσαμε", παραδεχόμενος ότι πρόκειται για άνιση μεταχείριση. Ο Κ. Πολυχρονίου δήλωσε, "ήμουνα σίγουρος ότι αυτή θα ήταν η απόφαση. Οι επισκέψεις ήταν για τα μάτια του κόσμου"...

Την ίδια στιγμή η παγκόσμια συνομοσπονδία αποφάσισε τα δύο επόμενα παιχνίδια της Αλβανίας με Γερμανία και Ουκρανία να γίνουν στη Γρανάδα της Ισπανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ