Σάββατο 8 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με νίκη στους "4"

Το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση παίζει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπέτσεϊ

Tοv "υπέρ πάντων αγώνα" για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη σερβική Μπέτσεϊ για τον όμιλο στο Τσάμπιονς Καπ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "ερυθρόλευκους", που βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τους Σέρβους, αφού μόνο έτσι θα αναρριχηθεί στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο φάιναλ φορ. Το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό είναι ιδανικό μετά την πολύτιμη ισοπαλία στη Γερμανία με τη Σπαντάου την περασμένη αγωνιστική. Παράλληλα οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν γεμίσει αισιοδοξία την ομάδα του Μίλε Νάκιτς.

Από την άλλη οι Σέρβοι, που και αυτοί παίζουν σήμερα το τελευταίο τους χαρτί, υπολογίζουν πολύ τον Ολυμπιακό και την έδρα του. Οι τελευταίες επιτυχίες των Πειραιωτών τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Πρωτάθλημα έχουν βάλει σε σκέψεις τους παίκτες της Μπέτσεϊ. Στη Γιουγκοσλαβία ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 14-8.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά και θα αρχίσει στις 16.00.

Η συνάντηση της Γλυφάδας με την Πάτρα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: Βουλιαγμένη - Πανιώνιος (Βουλιαγμένη 18.00), Κέρκυρα - Ηρακλής (Κέρκυρα 18.00), Χανιά - Χαλκίδα (Χανιά 19.00), Χίος - ΚΟΠΙ (Χίος 20.00), Γλυφάδα - Πάτρα (Αγ. Κοσμάς 16.00 απ' ευθείας από το ΜΕΓΚΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ