Σάββατο 8 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Κοκκινίζει" η Πάτρα

Με 6.000 οπαδούς στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα με την Παναχαϊκή

Χωρίς τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, αλλά με 6.000 φίλους στο πλευρό του, θα αγωνιστεί σήμερα στη γιορτινή Πάτρα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή: "Για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά", τόνισε ο Ντούσκο για να συνεχίσει: "Δεν υπάρχουν πλέον μικρές ομάδες, αφού η Παναχαϊκή φέτος έχει πετύχει σπουδαίες νίκες επί μεγάλων ομάδων, όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως τελικά θα τα καταφέρουμε". Καταλήγοντας ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην απουσία του τραυματία Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς: "Μπορεί να λείπει ο Σάμπα, όμως όλοι οι άλλοι είναι εντάξει και πιστεύω πως θα δείξουν σε αυτό το ματς ότι είναι έτοιμοι να νικήσουν".

Οσον αφορά την 11άδα η μοναδική αλλαγή θα είναι αυτή του Γιώργου Αμανατίδη αντί του Αλέκου Κακλαμάνου. Οι υπόλοιποι 10: Ελευθερόπουλος, Ανατολάκης, Καραταϊδης, Πασσαλής, Καραπιάλης, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Γκόγκιτς, Γεωργάτος.

Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα. Ο τεχνικός των Πατρινών θα έχει στη διάθεσή του τους Καλά και Τσέροβιτς που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και δεν κρύβει την ικανοποίησή του: "Αναμφίβολα είναι δυο βασικοί παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Ελπίζω να παίξουμε το ίδιο καλά όπως με τον ΠΑΟ και γιατί όχι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Ο σημερινός αγώνας αρχίζει στις 4μμ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ