Κυριακή 9 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Αποκριά στις έδρες τους

Ευχάριστη Αποκριά αναμένεται να περάσει σήμερα η μία εκ των δυο πρωτοπόρων του Νοτίου Ομίλου Καλλιθέα, που αγωνίζεται σήμερα στην έδρα

της με αντίπαλο την Κόρινθο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας μεταξύ της Κέρκυρας και του Παναγιάλειου, που θα κρίνει πολλά για την υπόθεση σωτηρίας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: Ναυπακτιακός - Μάρκο, Ιάλυσος - Εθν. Αστέρας, Αιολικός - Βαρβασιακός, Αγ. Νικόλαος - Ηρόδοτος, Κέρκυρα - Παναιγιάλειος, Εργοτέλης - Ατρόμητος Αθ., Καλλιθέα - Κόρινθος. Δευτέρα: Ηλυσιακός - Αιγάλεω. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16.00.

Το χαμένο έδαφος θα προσπαθήσει να ανακτήσει ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος του Βορείου Ομίλου Τύρναβος, που υποδέχεται σήμερα στην έδρα του τους Αμπελόκηπους. Τα πράγματα στένεψαν για τα καλά για τους Λαρισαίους, αφού βρίσκονται στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, αλλά οι Λύκοι τον κοιτάζουν πλέον απειλητικά, αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Ορέστης Ορεστιάδας, Λύκοι - Αναγέννηση Κολινδρού, Τύρναβος - Αμπελόκηποι, Αναγέννηση Αρτας - Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Γιαννιτσών - Απόλλωνας Λάρισας, Νιγρίτα - Ηρακλής Πτολεμαϊδας, Αετός Σκύδρας - Αγροτικός Αστέρας, Πιερικός - Λαμία. Η αγωνιστική συμπληρώνεται την Τετάρτη με το παιχνίδι Ολυμπιακού Β. - Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ