Κυριακή 9 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Μαθητής κόντρα σε δάσκαλο!

Το ματς του Ιωνικού με τον ΠΑΟ κλέβει την παράσταση. Κόντρα Ζάετς - Γκμοχ

Μπορεί οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις να φθάνουν σήμερα στην κορύφωσή τους αλλά για τους φιλάθλους η σημερινή 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Τη Νίκαια επισκέπτεται σήμερα ο δεύτερος Παναθηναϊκός, όπου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό θέλοντας να περάσει ένα ευχάριστο αποκριάτικο απόγευμα.

Για δεύτερη φορά μετά την περασμένη αγωνιστική, ο προπονητής των Πρασίνων θα βρει μπροστά του έναν παλιό γνώριμο. Ετσι, μετά τον Ρότσα, ο Ζάετς σήμερα θα κοντραριστεί με τον παλιό του δάσκαλο Γιάτσεκ Γκμοχ, που ως γνωστό στις αρχές τις βδομάδας άφησε την Κύπρο και ανέλαβε το τιμόνι του Ιωνικού. Το κλίμα στο στρατόπεδο του τριφυλλιού χαρακτηρίζεται ιδανικό μετά τις τελευταίες επιτυχίες, ενώ στο αγωνιστικό μέρος ο Ζέκο θα έχει σήμερα τους Αλεξόπουλο και Κόλα που εξέτισαν την ποινή τους.

Από την άλλη, στους Νικαιώτες το βαρύ κλίμα που επικρατούσε μετά την παραίτηση του Ολέγκ Μπλαχίν αποτελεί παρελθόν. Σε αυτό συντέλεσε και η μεγάλη επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής, όπου απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 2 - 2 από τον Πύργο με τον Πανηλειακό. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ σήμερα πραγματοποιεί την επίσημη πρώτη στον πάγκο του Ιωνικού και όλοι στη Νίκαια ελπίζουν να μπει με το δεξί στα λημέρια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κούλουμα στη Ν. Φιλαδέλφεια

Κούλουμα στο "Ν. Γκούμας" θα κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ που αύριο αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό. "Ηθικόν ακμαιότατον" είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου μετά και τη μεγάλη επιτυχία στο Παρίσι, που άνοιξε τον δρόμο για τους τέσσερις του Κυπελλούχων. Οι παίκτες του Πέτρου Ραβούση θέλουν η επιστροφή τους στα εθνικά δρώμενα να συνοδευτεί με νίκη ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωταθλήματος που παραμένει πάντα μέσα στους στόχους τους.

Από την άλλη ο Αθηναϊκός με τον Χρήστο Αρχοντίδη πλέον στον πάγκο του θα προσπαθήσει να ρεφάρει τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, αφού άλλωστε μια νέα απώλεια θα μπλέξει τους Βυρωνιώτες σε περιπέτειες όσον αφορά το μέλλον τους στην Α Εθνική. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ με αποκλειστικό σκοπό την έξοδο στην Ευρώπη υποδέχεται τον Πανηλειακό. Στην Εδεσσα δοκιμάζεται ο έτερος μνηστήρας της Ευρώπης ΠΑΟΚ, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες καίγονται για βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής: ΟΦΗ - Πανηλειακός, Ιωνικός - Παναθηναϊκός, Καστοριά - Ηρακλής, Καβάλα - Βέροια, Καβάλα - Καλαμάτα, Εδεσσαϊκός - ΠΑΟΚ, Σκόντα Ξάνθη - Απόλλωνας Αθηνών. Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16.00 εκτός από το παιχνίδι Αρης - Βέροια 17.45 (απευθείας από το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πολυμέτωπο ενδιαφέρον (2004-02-07 00:00:00.0)
«Μαγνήτης» η Τούμπα (2000-03-18 00:00:00.0)
Σύννεφα στην κορυφή (1999-02-14 00:00:00.0)
Το Καυτατζόγλειο κλέβει την παράσταση (1997-12-14 00:00:00.0)
Ψηλά το αστέρι... (1997-10-21 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1997-03-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ