Κυριακή 9 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι

Στη Λιβαδειά δοκιμάζει σήμερα τις δυνάμεις του ο πρωτοπόρος της Β Εθνικής Πανιώνιος, όπου αγωνίζεται κόντρα στο Λεβαδειακό. Οι Νεοσμυρνιώτες θα προσπαθήσουν να περάσουν μια ευχάριστη Αποκριά και να συνεχίσουν έτσι την πορεία τους προς την επιστροφή στην Α Εθνική. Πάντως και οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί, καθώς μια νέα ήττα θα τους βάλει σε μπελάδες, αφού βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Κρήτη αγωνίζεται ο τρίτος της βαθμολογίας Παναργειακός, όπου αντιμετωπίζει την ΕΑΡ, με στόχο να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πιο εύκολη αποστολή έχει ο δεύτερος Εθνικός, που υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό, που όμως θα παίξει ίσως το τελευταίο του χαρτί, ώστε να μείνει σε τροχιά ανόδου.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής: Γιάννινα - Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός - Πανιώνιος, Πύργος - Προοδευτική, Δόξα Βύρωνα - Καλαμαριά, Νάουσα - Τρίκαλα, Δόξα - Πανσερραϊκός, Εθνικός - Παναιτωλικός. Δευτέρα: Λάρισα - Πανελευσινιακός (20.00 απ' ευθείας από την ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ