Σάββατο 15 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Παράταση στην αγωνία

Δε βγήκε απόφαση για Ολυμπιακό και ΠΑΟ. Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Παράταση στην αγωνία έδωσε σήμερα ο αθλητικός δικαστής, Χρήστος Ηλιάδης, που εκδίκασε την ένσταση του Αρη κατά του Ολυμπιακού, για αντικανονική (όπως τονίζουν οι Θεσσαλονικείς) συμμετοχή του Χελντ στο μεταξύ τους αγώνα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Θανάσης Μπελιγράτης, ο οποίος έδωσε διευκρινίσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν την υπόθεση. Παρών ήταν και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Γιάννης Κουλαξής, που στη μαρτυρία του στηρίζουν πολλά οι "ερυθρόλευκοι", προκειμένου να πείσουν τον αθλητικό δικαστή ότι σωστά έπραξαν όταν αντικατέστησαν τον Γκαβρίλοφ, που είχε τραυματιστεί, με τον Χελντ.

Εξάλλου ο αθλητικός δικαστής εκδίκασε χτες και την υπόθεση του Παναθηναϊκού για επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοί του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα ανακοινώσει την απόφασή του από Δευτέρα.

Δουλιά ξαναπιάνουν οι βολεϊμπολίστες στην Α1 ανδρών, όπου μετά από δυο εβδομάδες διακοπής ξαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα. Μπορεί η σημερινή 21η αγωνιστική να μην περιλαμβάνει το μεγάλο παιχνίδι, όμως αποτελεί άλλο ένα κρίσιμο τεστ για τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Και αυτό γιατί ακόμα και η απώλεια ενός σετ μπορεί να αποβεί καθοριστική για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Γ. Μόσχος 19.00, απ' ευθείας από την ΕΤ-1), Αρης - Φιλία (Μίκρα 19.30), Εσπερος Βυζαντίου - Παναθηναϊκός (Καλαμαριά 18.00), Κτησιφώντας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παιανία 18.30), Ορεστιάδα - Μίλων (Ορεστιάδα 19.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ολυμπιακός - Ηρακλής (Ρέντη 18.15, απ' ευθείας από την ΕΤ-1).

Στα πλέι οφ των γυναικών, Βριλήσσια και Ιωνικός εξασφάλισαν τη θέση τους στην τετράδα. Τα Βριλήσσια κέρδισαν τον Αγ. Σώστη με 3-0 (15-4, 15-11, 15-3) και έκαναν 3-0 νίκες, όπως και ο Ιωνικός ΝΦ που κέρδισε τη Νίκη Αλεξ. με 3-0 (15-5, 15-12, 15-6) . Αύριο παίζουν Φιλαθλητικός - Ολυμπιακός (Αλεξάνδρειο 13.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ