Σάββατο 15 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χωρίς κολυμβητήρια ο Βόλος!

Επερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Ν. Γκατζή και Αχ. Κανταρτζή

Επερώτηση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Α. Φούρα, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα κολυμβητήρια του Βόλου, ειδικά το κλειστό, κατέθεσαν οι βουλευτές Μαγνησίας και Καρδίτσας του ΚΚΕ, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής αντίστοιχα.

Η φετινή, είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που το κλειστό κολυμβητήριο του Βόλου δε λειτουργεί, με αποτέλεσμα να παραμένει ερείπιο εξαιτίας της αδιαφορίας των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Παράλληλα ως γνωστό την περασμένη εβδομάδα ξεχείλισε το ποτήρι, αφού και το ανοικτό κολυμβητήριο που αποτελούσε μια κάποια λύση μέχρι τώρα ανέστειλε και αυτό τη λειτουργία του, αφού η έλλειψη χρημάτων οδήγησε στη μη εξασφάλιση πετρελαίου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ξεσπιτωθούν δυο ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας στην υδατοσφαίριση ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και να αναγκαστούν να μετακομίσουν στη Λάρισα προκειμένου να δώσουν τους αγώνες τους.

Επίσης πάνω από 1.500 παιδιά που ασχολούνται με τον υγρό στίβο και είχαν αναγκαστεί να προπονούνται στο ανοιχτό κολυμβητήριο, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία τους, αφού και ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για προπόνηση, τώρα δεν έχουν καμιά αθλητική στέγη. Τα κολυμβητήρια αποτελούν πηγή ζωής για μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο χώρο του υγρού στίβου, όπως ο Βόλος και η μη λειτουργία τους αποτελεί πλήγμα για την περιοχή.

Με αυτό το σκεπτικό οι κομμουνιστές βουλευτές Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής καλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού να διευκρινίσει εάν προτίθεται να δώσει λύσεις στο πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ