Πέμπτη 20 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Και συμβουλάτορες τώρα...

Δε φτάνει που "σπρώχνονται" για να είναι οι πρώτοι που θα... μπουκάρουν στην Αλβανία! Δε φτάνει που θέλουν να παρουσιάσουν ως "εθνικό ιδεώδες" το όραμα της εγχώριας ολιγαρχίας, για πλιάτσικο στα Βαλκάνια! Τώρα, πλέον, φτάνουν στο σημείο να το "παίζουν" μέχρι και... συμβουλάτορες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, για το πώς οι τελευταίοι θα "βάλουν χέρι"... πιο ολοκληρωμένα στην περιοχή!

Ο λόγος γίνεται για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία, δια στόματος Κ. Σημίτη, ανέλυσε στο συνέδριο, που οργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη οι βιομήχανοι και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, το "ευαγγέλιο" της οικονομικής και πολιτικής επιδρομής κατά των χωρών της περιοχής.

"Οι υπό αναμόρφωση θεσμοί των διεθνών οργανισμών (πρέπει) να εξοπλιστούν με αρμοδιότητες, μέσα και αποτελεσματικές λειτουργίες, για την αντιμετώπιση τέτοιων κρίσεων. Αυτό αφορά ιδιαίτερα την υπό διαμόρφωση κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας της ΕΕ, τη ΔΕΕ και τον ΟΑΣΕ"!

Αυτά ήταν τα λόγια του κ. Σημίτη. Δηλαδή, τι περισσότερες αρμοδιότητες, μέσα και λειτουργίες, από όσες επέδειξε το ΝΑΤΟ στη Βοσνία..;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ