Τρίτη 25 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Αθήνα ο Α. Χουαντορένα

Εφτασε χτες στην Αθήνα στις 14.50 για πενθήμερη επίσκεψη ο Αλμπέρτο Χουαντορένα, ένας μεγάλος αθλητής, παγκόσμια λαμπρή δόξα του στίβου και σήμερα υφυπουργός Αθλητισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κούβας προσκεκλημένος της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ο πρεσβευτής του αθλητισμού και του ηρωικού κουβανέζικου λαού συναντήθηκε χτες με τη ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και σήμερα Τρίτη συναντιέται με το ΚΣ της ΚΝΕ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και σήμερα μέλος του ΔΣ της IAAF, θα συμμετάσχει και σε ορισμένες ανοιχτές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθεί και θα μιλήσει σε πανεπιστημιακούς χώρους.

Ετσι αύριο Τετάρτη θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) με θέμα: "Αθλητισμός: Κοινωνικό αγαθό και σήμα φιλίας των λαών ή εμπόρευμα στα χέρια των πολυεθνικών; ".

Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 27 Μάρτη το πρωί θα επισκεφθεί το ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και στη συνέχεια στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πανσπουδαστική ΚΣ στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 28 Μάρτη θα μιλήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Δάφνη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου ΑΘΗΝΑ '97, στο Μαρούσι.

Ο Αλμπέρτο Χουαντορένα θα αναχωρήσει το Σάββατο.

Η είσοδος σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ