Παρασκευή 28 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 5 - 1
Φάρμακο για τις πληγές...

Οπως αναμενόταν οι αντιδράσεις των φιλάθλων για το πρόσωπο του Μ. Τροχανά ("σκυλοβρίστηκε") και του Β. Δημητριάδη (αποθεώθηκε) μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της "κιτρινόμαυρης" συνάντησης. Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε ελάχιστη σημασία, αφού η διαφορά των αντιπάλων είναι τεράστια. Το τελικό 5 - 1 υπέρ του δικεφάλου τα λέει όλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και ελέω Καρκαμάνη το σκορ στο 14 δεν ήταν 4 - 0. Δύο φορές ο Νικολαϊδης και από μια οι Μαρτσέλο, Κωστής είδαν σε τετ α τετ τον "κήπερ" του Αρη να πιάνει τ'... άπιαστα. Ομως με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ο Κωστής άνοιξε το... χορό των γκολ και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2 - 0.

Στο 20 ο Μαυρογενίδης βγήκε μόνος του και πέτυχε γκολ, όμως ο ανεκδιήγητος επόπτης Δρασκέλης (Ξάνθης) ανακάλυψε οφ σάιντ. Ο ακρίτας πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την παραπομπή, αφού κατάφερε εν γένει να τα κάνει... θάλασσα. Στο 28 ο Μαυρογενίδης έβγαλε μόνο του τον Δημητριάδη που "κρέμασε" τον Ατματσίδη. Το 2 - 1 δεν το πανηγύρισε ο σκόρερ σε αντίθεση με τους φιλάθλους που τον καταχειροκρότησαν.

Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Μπορμπόκης μ' έναν "κεραυνό" έκανε το 3 - 1. Στο 58 ο Ζαχόπουλος αποβλήθηκε σωστά με ανόητη δεύτερη κίτρινη και όπως παραδέχτηκε ο Ρότσα "εκεί το παιχνίδι τελείωσε". Ομως το σκορ έκλεισαν οι Κωστής (75), Κετσπάγια (81). Ο Μποροβήλος, με λάθη, "κιτρίνισε" τους Μπορμπόκη (6η), Μανωλά.

Ο Ρότσα παραδέχτηκε τη διαφορά κλάσης των δύο ομάδων και εξέφρασε την ελπίδα με αρκετή προσπάθεια "παρά την πίεση" να γλιτώσει η ομάδα του τον υποβιβασμό. Επίσης εκτίμησε πως ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι. Από την πλευρά του ο Ραβούσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, διατράνωσε την πίστη του πως η τρικυμία ξεπεράστηκε και ζήτησε να συνεχιστεί η προσπάθεια.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Καραγιάννης (75 Κοπιτσής), Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μαρτσέλο (64 Μπατίστα), Κωστής, Νικολαϊδης (64 Μαλαδένης).

ΑΡΗΣ: Καρκαμάνης, Δαλκίδης, Ποζαπαλίδης, Ζαχόπουλος, Σιλβάνι, Θεοδωρής, Μαυρογενίδης, Μητσόπουλος, Δημητριάδης (83 Μιλόγιεβτις), Στράντζαλης (81 Νεϊζίνο), Σιμόνοβιτς.

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ