Παρασκευή 28 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1 - 1
Δίκαια μοιρασιά

Γκολ, βαθμούς και θέαμα μοιράστηκαν Εδεσσαϊκός και Σκόντα Ξάνθη στο χτεσινό παιχνίδι, αφού οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1 - 1. Παρ' όλα αυτά όμως, πιο ευχαριστημένοι με την ισοπαλία θα πρέπει να έμειναν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο ένας βαθμός ίσως αποδειχθεί πολύτιμος για τη συνέχεια.

Με ένα γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε τον αγώνα ο Εδεσσαϊκός, αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τσαφίλογλου, που εκμεταλλεύτηκε άριστα μπαλιά - τρύπα του Ρούμπενς.

Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια, κύλησε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Ξάνθη ισορρόπησε το παιχνίδι και σε συνδυασμό με την αποβολή του Κόλεφ στο 50 που μάρκαρε από πίσω τον Σέμπουε κατάφερε με κεφαλιά να ισοφαρίσει το σκορ. Τρία λεπτά πριν το τέλος η Ξάνθη είχε δοκάρι με τον Σέμπουε.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ράμπουσιτς, Αναστασιάδης, Φερεκίδης, Γεωργιάδης, Σαμάλης, Ρούμπενς, Ανδρεάδης, (70 Κρύος), Οικονομίδης, Τσαφίλογλου, Κόλεφ, Καστανιώτης.

ΞΑΝΘΗ: Χοσάδας, Παπαδόπουλος, Βενετίδης, Χάβος, Καραγεωργίου (72 Κυζερίδης), Κεχαγιάς, Ντε Σόουζα, Ζίκος, Τεγκελίδης, Σέμπουε, Κυπαρίσσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ