Σάββατο 29 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστική Θεσσαλονίκη
  • Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (ΕΣΒΕ) οργανώνει έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Αθως - Θεσσαλονίκη" και σκοπό την ενίσχυση του έργου της. Θα εκτεθούν ακουαρέλες, τις οποίες προσέφερε ο ζωγράφος Γιάννης Μιλτιάδης. Η έκθεση (21/3 - 12/4) στεγάζεται στην γκαλερί "Αρμός" (Μητροπολίτου Ιωσήφ 22, Θεσσαλονίκη). Ολα τα έσοδα θα διατεθούν στα προγράμματα κατάρτισης, απασχόλησης, ψυχαγωγίας και κοινωνικής ένταξης, με τα οποία η ΕΣΒΕ εξυπηρετεί παιδιά και νέους με πολλαπλές αναπηρίες.
  • Η συλλογή "Θεσσαλονίκη των ζωγράφων" παρουσιάζεται στην αίθουσα τέχνης του Δημαρχείου Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη. Εκτίθενται έργα 19 δημιουργών, που απεικονίζουν τη Θεσσαλονίκη, από την οπτική γωνία κάθε καλλιτέχνη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18/4.
  • Εγκαινιάστηκε χτες η έκθεση του Κούρδου χαράκτη Σερχάτ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σταυρούπολης. Ο Σερχάτ ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 12/4.
  • Σήμερα θα εγκαινιαστεί στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η έκθεση "Και το πλοίο δε φάνηκε ακόμη". Πρόκειται για ευρωπαϊκό εικαστικό πρόγραμμα, με συμμετοχή 15 καλλιτεχνών από τη Γερμανία, την Ελλάδα και την Ισπανία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ