Τετάρτη 2 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ξεκίνησε το ντέρμπι...

Πέντε μέρες νωρίτερα του προκαθορισμένου (6/4, 20.00) ξεκίνησε το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Χτες, λίγο πριν την κλήρωση των διαιτητών, ο εκπρόσωπος των "πρασίνων", Ν. Τσίλης, εκτόξευσε... βαριές κουβέντες, οι οποίες φυσικά δεν έμειναν αναπάντητες απ' τον "κόκκινο" συνάδελφό του Β. Γκαγκάτση.

"Γίνονται παράνομες κληρώσεις. Ρίχνουμε κολόνια στην κοπριά. Καλά τα λέει ο πρόεδρος του ΠΑΟ. Να δοθεί το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με Προεδρικό Διάταγμα" ανέφερε ο Ν. Τσίλης. "Εσείς ξέρετε καλά από Προεδρικά Διατάγματα. Η θέση μας μιλάει από μόνη της" απάντησε ο Β. Γκαγκάτσης.

Αναφορικά με το πρόσωπο του διαιτητή που "επέλεξε" η "θεά" τύχη δεν υπήρξαν αντιδράσεις, αφού ο Αργ. Παπαχίντζιος, απ' τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, δεν έχει ξανασυναντήσει φέτος καμιά από τις δύο ομάδες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής θα "σφυρίξουν": Καλαμάτα - Πανηλειακός, Ζαχαριάδης,Βέροια - ΠΑΟΚ (Παπαδάκος), Ηρακλής - Απόλλωνας (Μποροβήλος), ΟΦΗ - Αθηναϊκός (Μιντιούρης), Ιωνικός - ΑΕΚ, (Βασάρας,Καστοριά - Παναχαϊκή (Βελλιώδης), Αρης - Ξάνθη (Φασόλης), Καβάλα - Εδεσσαϊκός (Ψυχομάνης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ