Σάββατο 5 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παλιά τους τέχνη, κόσκινο...

Ενα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - πρώην και αυτό - επιχειρεί να τα πει λιγάκι πιο καθαρά. Ισως, γιατί αυτός είναι... δις πρώην. Για τον Σπ. Γιατρά μιλάμε, πρώην βουλευτή, πρώην πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και νυν μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σε συνέντευξή του στη χτεσινή "Νίκη" δήλωσε: "Το πρώτο και κύριο ζήτημα, λοιπόν, είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και όχι η κατάτμηση των ήδη υφισταμένων και διαρκώς φθινουσών" και κάλεσε τους εργαζόμενους, "να αναλάβουν επιθετικές πρωτοβουλίες", μπροστά στις αναπροσαρμογές στρατηγικής και στόχων που κάνει το κεφάλαιο.

Οταν, όμως, καλείται από το δημοσιογράφο να σχολιάσει τα όσα σχετικά είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός και τα οποία ολοφάνερα οδηγούν στην "κατάτμηση των ήδη υφισταμένων και διαρκώς φθινουσών" θέσεων εργασίας και όχι μόνο, τα κάνει κοινώς "γαργάρα". "Ο πρωθυπουργός δεν ανακοίνωσε μέτρα", δηλώνει ο Σπ. Γιατράς και συμπληρώνει: "Περιέγραψε τη νέα πραγματικότητα και επισήμανε τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν το λαό μας, εάν αυτά τα νέα δεδομένα δε ληφθούν σοβαρά υπόψη στην επιλογή στόχων και τη χάραξη στρατηγικής".

Καταλάβαμε κ. Γιατρά, καταλάβαμε. Παλιά σας τέχνη κόσκινο... Κι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, αρκεί να μην καταλάβουν οι εργαζόμενοι τι τους ετοιμάζετε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ