Πέμπτη 10 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επίδειξη δύναμης από Χίο

Κέρδισε μέσα στη Χαλκίδα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά

Ολυμπιακός και Χίος ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι χτες στους πρώτους αγώνες για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πόλο στην Α1 κατηγορία. Οι Πειραιώτες κέρδισαν 10 - 9 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ενώ οι Χιώτες πέρασαν άνετα από τη Χαλκίδα με 14 - 6. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις δυο μάχες:

  • Με μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη κόντρα στους "Μπέμπηδες" του Γιάννη Γιαννουρή. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τα δυο πρώτα εννιάλεπτα με 2 - 1, και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν έναν αέρα δυο γκολ που το συντήρησαν ως το τέλος. Οι άλλες περίοδοι: 3 - 2, 3 - 4. Ο ΝΟΒ πλήρωσε την αστοχία του σε παίκτη παραπάνω αφού είχε 1/5. Ετσι το Σάββατο και αν χρειαστεί την Κυριακή οι κυπελλούχοι θέλουν δυο νίκες απέναντι στο συγκρότημα του Μίλε Νάκιτς. Δύσκολο έργο αναμφίβολα. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν: Λούδης, Χατζηθεοδώρου, Βενετόπουλος από 2, Κραβαρίτης, Χατζής, Βλάχος και Ντάλα από 1. Για τη Βουλιαγμένη: Μάζης, Μαυρωτάς, Αφρουδάκης, Τρμπόγεβιτς από 2, Λοράντος 1.
  • Σαν σε προπόνηση η Χίος του Βαγγέλη Ρούπακα ξεπέρασε το εμπόδιο της Χαλκίδας στην ευβοϊκή πρωτεύουσα. Ετσι η ρεβάνς στο νησί της μαστίχας μάλλον θα είναι μια τυπική διαδικασία. Τα εννιάλεπτα: 2 - 3, 3 - 3, 1 - 3, 0 - 5. Τα γκολ για τη Χαλκίδα: Πεσματζόγλου, Καϊάφας από 2, Χούμπερτ, Παλαιολόγος από 1. Για τη Χίο σκόραραν: Παπαναστασίου 6, Απανασένκο 3, Τέτερης 2, Παπάς, Μεκίδης και Γεωργούλης από 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ