Πέμπτη 10 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού

Επιχείρηση "ανύψωσης ηθικού" βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΑΕΚ. Η αύξηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό δυσκόλεψε τα μέγιστα την κατάκτηση της κορυφής και έφερε απογοήτευση στους παίχτες. Ομως, η ύπαρξη, έστω και μαθηματικά, πιθανοτήτων καθιστά υποχρεωτική τη συνέχιση της προσπάθειας. Σειρά στην "επιχείρηση" επανάκτησης του απαραίτητου ηθικού, μετά τον Π. Ραβούση, ανέλαβε ο Σ. Γιδόπουλος.

Μίλησε χτες στους "κιτρινόμαυρους" υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχουν τις δυνατότητες να στεφθούν πρωταθλητές: "Ο Ολυμπιακός θα κάνει γκέλες. Μη φοβάστε, μπορείτε να τα καταφέρετε. Κάναμε τους μείον 8 βαθμούς μείον 3, μπορούμε τους μείον 6 να τους μηδενίσουμε. Αρκεί να αγωνίζεστε όπως στα τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να τον ξανακερδίσουμε και να φτάσουμε στο στόχο μας", ανέφερε ο προεδρικός σύμβουλος.

Στο μεταξύ ο Π. Ραβούσης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σκέφτεται να προφυλάξει τους Μανωλά, Κασάπη λόγω του επικείμενου αγώνα των δύο για το Κύπελλο. Ο Νικολαϊδης ταλαιπωρείται από ίωση, προς το παρόν, όμως δεν εκφράζονται ανησυχίες για την κατάστασή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ