Σάββατο 12 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Τα "λιλιά" λείπανε

Την ώρα που οι δημότες των Αγίων Αναργύρων φορτώνονται καθημερινά με νέους δημοτικούς φόρους, την ώρα που δημοτικές υπηρεσίες που πληρώνει ο λαός για την ύπαρξή τους δίνονται για εκμετάλλευση στο ιδιωτικό κεφάλαιο, την ώρα που η ανάπτυξη της πόλης είναι ανύπαρκτη, η φιλοκυβερνητική δημοτική αρχή της πόλης σκορπάει εκατομμύρια για φιέστες, συμπόσια, μετάλλια, τιμητικές πλακέτες για να τιμήσει, λέει, τα 70 χρόνια από την ίδρυση του δήμου.

"Σήμα του Δήμου", "Κλειδί της πόλης", "Πλακίδια", "Μετάλλιο της πόλης", "Επίτιμοι Δημότες", "Καλλιτεχνικό δίπλωμα", "Διάσημο Δημάρχου", "Σήματα" και ειδικές διακρίσεις είναι η πρόσφατη προσφορά της δημοτικής αρχής στους δημότες για τα 70 χρόνια ίδρυσης του δήμου. Ολα αυτά θα είναι τα διακριτικά του δήμου, όπως τα ονομάζουν και έχουν μπει σε κανονισμό με άρθρα και κεφάλαια και θα ζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο τις επόμενες μέρες να τα εγκρίνει.

Μάλλον έχει παρεξηγήσει το ρόλο της η φιλοκυβερνητική δημοτική αρχή των Αγίων Αναργύρων. Ο κόσμος την ψήφισε για να παλέψει για την ανάπτυξη της πόλης, για έργα υποδομής, πολιτισμού, άθλησης, για εκδηλώσεις και γιορτές για όλο τον κόσμο. Είναι, λοιπόν, το λιγότερο κοροϊδία οι δημότες από τη μια να πληρώνουν 2,2 δισεκατομμύρια δραχμές φόρους για το 1997 και η δημοτική αρχή από την άλλη να ξοδεύει εκατομμύρια για κοσμικές εκδηλώσεις, φιέστες, και άλλου τέτοιου είδους πανηγύρια και για να μοιράζει μετάλλια και τιμητικές πλακέτες ο δήμαρχος

.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ