Παρασκευή 25 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ένας δίσκος

Σε μια μουσική διαδρομή "Μέσα απ' το σκοτάδι" προσκαλεί ο Βαγγέλης Κατσούλης μέσα από το δίσκο του με τον παραπάνω τίτλο. Ο δίσκος, στον οποίο συμμετέχουν οι Σαββίνα Γιαννάτου (φωνή), Νίκος Τουλιάτος (κρουστά), Ντέιβιντ Λιντς (σαξόφωνο), Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο) κ. ά., είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης περιπλάνησης του Β. Κατσούλη στους χώρους της κλασικής μουσικής, της τζαζ, αλλά και της εμπειρίας του στη χρήση της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας.

  • Εξήντα δύο ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη σε φιλολογική επιμέλεια και ανάγνωση του Γ. Π. Σαββίδη περιλαμβάνει ο ψηφιακός δίσκος, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τη "Λύρα", με αφορμή το γιορτασμό του έτους Καβάφη.
  • "Ξημερώνει στο Αιγαίο" τιτλοφορείται ο δίσκος - αντιπροσωπευτική καταγραφή της μουσικής πορείας της οικογένειας Κονιτοπούλου από το '60 μέχρι σήμερα. Ενα ταξίδι με τους Κονιτοπουλαίους μέσα από ηχογραφήσεις της Ειρήνης και του Γιώργου Κονιτόπουλου, της Ελένης Λεγάκη, του Βαγγέλη Κονιτόπουλου.
  • "Διαβατήριο" ονομάζεται ο καινούριος δίσκος της Στέλλας Κονιτοπούλου με τραγούδια των Φ. Τασσόπουλου, Θ. Παπαδόπουλου, Γ. Νικολάου, Μ. Ελευθερίου, Γ. Πάριου και Β. Κλουβάτου. Συμμετέχει ο Πασχάλης Τερζής.
  • "Μουσική για τη Μεγάλη Εβδομάδα" είναι ο τίτλος της ηχογράφησης της ορχήστρας και χορωδίας του "Ατενέουμ" σε μουσική διεύθυνση της Λ. Ψυχούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ