Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρώτα τα μετόπισθεν

Με δύο αμυντικά χαφ θα παίξει ο Μπάγεβιτς

Το σύστημα της νίκης στα εκτός έδρας ματς θα εφαρμόσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ντέρμπι της Κυριακής με τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Αυτό δεν είναι άλλο από το να χρησιμοποιήσει δυο αμυντικά χαφ που θα δυναμώσουν το νευραλγικό χώρο του κέντρου, αλλά και να εξυπηρετήσουν την άμυνα ζώνης στα μετόπισθεν. Οι παίκτες που θα πάρουν αυτές τις θέσεις είναι οι Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς και Θεόφιλος Καρασαββίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στο Φάληρο που ο Ντούσκο θα παρατάξει δυο αμυντικογενή χαφ. Ετσι ο Μπάγεβιτς θέλει να ισχυροποιήσει τη μεσαία γραμμή, ώστε να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Ελευθερόπουλου.

Οσον αφορά την ψυχολογία, οι Πειραιώτες είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μολαταύτα κρατούν χαμηλούς τόνους (σ.σ. και η ισοπαλία διατηρεί τη διαφορά των τριών πόντων) προσπαθώντας να μεταφέρουν το άγχος στους αντιπάλους τους.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων στη χτεσινή βραδινή προπόνηση. Σήμερα θα γυμναστούν και πάλι στις 8μμ και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ