Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Φρουρός στον Τζόρτζεβιτς

Τον Σέρβο θα αναλάβει ο Στρ. Αποστολάκης

Η δύναμη και το πάθος είναι τα στοιχεία που ζητάει από τους παίκτες του ο Βέλιμιρ Ζάετς για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Ζέκο για μια ακόμη φορά επέστησε την προσοχή στις γρήγορες επιστροφές, καθώς ο αντίπαλος βγαίνει συχνά στην κόντρα. Βέβαια κοντά σε όλα αυτά δε θα μπορούσε να λείψει το σήμα κατατεθέν του Παναθηναϊκού σήμερα, το ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Κάπως έτσι προετοιμάζεται το τριφύλλι για το ντέρμπι και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα καθώς και στη χτεσινή προπόνηση στην Παιανία όλα κύλησαν ομαλά για τους πράσινους.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την επιτήρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα έχει ο έμπειρος Στράτος Αποστολάκης. Κατά τον Ζέκο, ο Σέρβος παίκτης των Πειραιωτών είναι αυτός που δημιουργεί τα ρήγματα στις άμυνες και θα πρέπει να τοποθετηθεί προσωπικός αντίπαλος.

Πολύ καλή ζήτηση έχουν τα 9.000 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ. Ηδη έχουν πωληθεί τα 5.000 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν εξαντληθεί και τα υπόλοιπα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ