Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Το ξανασκέφτονται

Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ για την αποχή

Σήμερα το βράδυ κρίνεται η τύχη της αποχής των παικτών. Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣΑΠ πρόκειται να συνεδριάσει υπό το φως των νέων δεδομένων που διαμορφώνει η λεπτομερέστερη νομική διερεύνηση του αιτήματός τους για την κατάργηση της προσφοράς - αντιπροσφοράς. Στους κόλπους των παικτών διαμορφώνεται η άποψη ότι η υπόθεση Μποσμάν τους προσφέρει το κλειδί της λύσης για να πετύχουν το στόχο τους. Κάτω από τα νέα δεδομένα ίσως η αποχή δε χρειάζεται...

  • Στη μάχη της Ευρώπης μπαίνει σήμερα ο Αρης που υποδέχεται στις 6.30μμ στο κλειστό της Μίκρας την Τσεχική Ντούγκλα Λίμπερετς για το κύπελλο Κυπελλούχων. Οι Θεσ/νικείς που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αναμένεται να κάνουν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο στις 8μμ. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΤ-3.
  • Με δίμηνη στέρηση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του Εσπερου και μέλος της αγωνόδικου επιτροπής πρωταθλήματος (!) Θ. Κατσίκας για επεισόδιο που είχε δημιουργήσει σε βάρος των διαιτητών στον αγώνα με τη Φιλία.
  • Λόγω του αποκλεισμού των εθνικών οδών η αγωνόδικη επιτροπή αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ