Σάββατο 7 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η γιορτή στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, θα φιλοξενήσει το "Ολ σταρ γκέιμ" της περιόδου '96/'97. "Το μπάσκετ είναι ένα όμορφο παιχνίδι και το "Ολ σταρ γκέιμ" μια γιορτή του μπάσκετ. Γι' αυτό χαλαρώστε, καθίστε χωρίς άγχος στη θέση σας για να απολαύσετε το θέαμα και να χαμογελάσετε", τόνισε χτες ο πρόεδρος της ΕΣΑΚ, Θ. Καρατζάς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο και αντιμέτωπες θα βρεθούν παραδοσιακά οι ομάδες της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Για την ομάδα της Ευρώπης που θα έχει προπονητές τους Γ. Ιωαννίδη και Β. Αλεξανδρή επιλέχτηκαν οι: Σιγάλας, Αγγελίδης, Φασούλας, Στογιάκοβιτς, Ρεντζιάς, Κορωνιός, Λιαδέλης, Οικονόμου, Αλβέρτης, Χριστοδούλου, Ζντοβτς, Χατζής, Τάρλατς, Γιαννούλης και Κακιούσης.

Ο Κώστας Μίσσας και ο Κώστας Πετρόπουλος θα είναι οι τεχνικοί της ομάδας των Αμερικανών και θα έχουν στη διάθεσή τους τους: Ρίβερς, Αντερσον, Εντουαρντς, Αλεξάντερ, Χένρι, Μπόνερ, Σάκλεφορντ, Ελις, Φορντ, Τσίτουμ, Γκίμπερτ και Ντίνκινς.

Στο διαγωνισμό τρίποντων θα συμμετάσχουν οι: Κορωνιός, Αλβέρτης, Στογιάκοβιτς, Ποδαράς, Σταυρακόπουλος, Εντουαρντς, Χένρι, Χριστοδούλου, Καλαϊτζής. Στο διαγωνισμό καρφωμάτων οι: Μάξεϊ, Ελις, Μπόνερ, Αντερσον, Φορντ, Λόθριτς, Χάτσον, Παπανικολάου και Βουρτζούμης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ